Paras epilaattori 2021 - Näillä malleilla karvat lähtee kivuttomasti

Tässä ovat markkinoiden parhaat epilaattorit, joilla karvasi lähtevät ilman kipua jo yhdellä vetäisyllä.
paras-epilaattori-kahden-muun-vieressä
Epilaattorit poistavat ihokarvat tehokkaasti ja ilman kipua - jos käytössä on hyvä laite. Useimmat malleista ovat joko kivuliaita, tai niillä joutuu vetämään useamman kerran, että karvat lähtisivät kokonaan ihosta. Paras epilaattori on siis malli, joka poistaa karvat ilman kipua tai useampaa epilointikertaa.

Listasimme alapuolelle tämän hetken parhaat epilaattorit ja muutamia vinkkejä miten löydät parhaan epilaattorin omien tarpeidesi mukaisesti.

Seuraavaksi voit lukea vinkkimme joiden avulla saat selville mikä epilaattori on paras juuri sinun tarpeille.

Jos tiedät jo suurin piirtein minkälaista epilaattoria etsit, niin voit siirtyä tutkimaan epilaattori vertailua.

Listaa päivitetään tällä hetkellä ja lisää malleja tullaan lisäämän piakkoin.

Miten valita paras epilaattori omien tarpeiden mukaan?

Parhaan epilaattorin löytäminen helpottuu kun tiedät millaista mallia olet etsimässä.  Paras epilaattori henkilölle A ei välttämättä ole paras henkilölle B.

Mieti seuraavaksi alapuolelta löytyviä kysymyksiä, niin saat selville mikä epilaattori voisi olla hyvä sinulle.

Märkä- vai kuiva -epilaattori?

Vaikka jotkut sanovat, että epilointi olisi hyvä suorittaa kuivana, niin lämmin vesi voi auttaa lievittämään epämukavuuden tunnetta. Nykyisiä malleja voidaankin käyttää suihkussa ja veden alla. Braun, Panasonic ja Remington kaikki valmistavat märkä & kuiva -malleja. Tyypillisesti nämä mallit maksavat enemmän, kuin vastaavat kuiva -mallit.

Koska tämä tekee epiloinnista huomattavasti miellyttävämmän kokemuksen, suosittelemmekin valitsemaan vedessä toimivan mallin.

Kivun määrä

Epilaattorit voivat tuntua epämukavilta, riippuen omasta kipukynnyksestäsi. Jotkut valmistajat väittävät, että he ovat suunnitelleet erikois lisäosia, jotka lievittäisivät kipua. Yleensä nämä mallit sisältävät erillisen hierovan pääosan. Meidän mielestä nämä lisäosat eivät vaikuttaneet tuovan paljon eroa. Ainoa asia jonka huomasimme oli se, että niiden kanssa koneet nyppivät vähemmän karvaa, eli hidastivat prosessia. 

Vartalon alueet joihin haluat käyttää sitä

Useimmat naiset käyttävät epilaattoria pääsääntöisesti jalkoihinsa. Kuitenkin, jos haluat käyttää sitä myös muihin alueille, niin suosittelemme valitsemaan epilaattorin jossa on useita eri lisäosia. 

Emme suosittele käyttämään tavallista epilaattoria naamaan, koska se voi olla liian tehokas naaman herkälle iholle, vaikka siinä olisikin lisäosa.

Jos haluat epiloida naamaa, niin suosittelemme katsomaan täysin naamalle suunnitellun mallin.

Hinta 

Epilaattori vertailun mallit olivat 30-150€ hintaluokassa. Vaikka kalliimpi hinta ei välttämättä tarkoita parempaa suorituskykyä, niin mitä enemmän toimintoja tai lisäosia haluat, niin sitä enemmän se tulee maksamaan.

Parhaat epilaattorit 2021

1. Paras epilaattori ja testivoittaja: Braun Silk-Épil 9-980 - epilaattori

Paras epilaattori täydellisen ihon saavuttamiseksi - Silk-Épil 9 sopii myös kasvoille.
braun-silk-epil-9-paras-epilaattori
» Helppokäyttöinen ja johdoton
» Sopii kuiva- ja märkäajoon
» SensoSmart-teknologia poistaa ihokarvat jo yhdellä vedolla
» Kahdeksan lisäosaa
Näytä halvin hinta »

Plussat

+ Poistaa karvat todella hyvin jo ensimmäisellä vedolla
+ Runsaasti hyödyllisiä lisäosia
+ Sopii käytettäväksi myös suihkussa

Miinukset

- Ei moitittavaa
Vuoden 2021 paras epilaattori ja testivoittaja on Braun Silk-épil 9-980 SkinSpa Sensosmart – joka valikoitui vertailussamme parhaaksi.

Tämä epilaattori poistaa entistä enemmän ja jopa neljä kertaa lyhyempiä ihokarvoja kuin vaha. Voit siis sanoa hyvästi kauneushoitolakäynneille. 

Epilaattori on helppokäyttöinen ja se on suunniteltu minimoimaan ihoon kohdistuva rasitus. Jos käsittelet epilaattoria väärin, laitteeseen syttyy punainen valo, joka ilmoittaa sinulle, että käsittelyä pitää muuttaa.

Märkä & kuiva -malli mahdollistaa epilaattorin käytön myös suihkussa, mikä onkin hyvä asia, koska epilointi suositellaan tekemään lämpimän veden ääressä.

Braun Silk Epil - käyttäjien kokemuksia

"Ensimmäistä kertaa epilointi sujuu vaivattomasti, on nopeaa, kivutonta ja suorastaan miellyttävää. Olen todella tyytyväinen ostokseeni."

2. Philips Satinelle Advanced BRE635

Poistaa karvat kivuttomasti.
philips-satinelle-epilaattori
» Leveä epilointipää
» Sopii hyvin säärille, vartalolle & kasvoille
» Märälle & kuivalle iholle

Plussat

+ Märälle ja kuivalle iholle sopiva
+ Herkkien ihoalueiden ajopää
+ Erilliset ajopäät ihon alueille

Miinukset

- Vaatii useamman vetokerran
Näytä halvin hinta »
Philipsin Satinelle Advanced epilaattorissa on sulavalinjainen s-mallinen kahva, josta saa hyvän ja tukevan otteen. Epilaattori on kevyt ja kahvan muotoilun ansiosta todella helppokäyttöinen. Tyyli on klassinen ja elegantti. 

Epilaattorin alapäässä on patterin kuva, josta pystyt katsomaan latauksen tilan. Kun laturi on yhdistetty, valo vilkkuu muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen se pysähtyy ja palaa latauksen ajan. Latausaika on 1.5 tuntia. Valo vilkkuu punaisena kun akku on lähes tyhjä.

Epilaattoria käyttäessä oli pieniä ongelmia pikkuruisten karvojen poistossa, joten ne joutui epiloida useampaan kertaan, mutta paksummat karvat irtosivat helposti.

Voit käyttää tätä mallia myös naamakarvojen epilointiin. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että kyseessä on hyvä epilaattori, mutta jos ihokarvasi ovat yhtään paksumpia, niin kallistuisin Braunin Silk-Epil epilaattoriin ennemmin.

3. Paras ladyshaver alle 60€: Braun Silk-épil LadyShaver 5560

Hyvä vaihtoehto epilaattorille.
braun-silk-ladyshaver-epilaattori
» Poistaa karvat hellävaraisesti
» Sopii hyvin säärille, vartalolle & kasvoille
» Märkä & kuiva-malli

Plussat

- Halpa
- Laadukas ja hyvä lopputulos
- Johdoton

Miinukset

- Ei epilaattori
Näytä halvin hinta »
Älä huolehdi jos sopivaa epilaattoria ei löytynyt listasta, päivitämme listaa tällä hetkellä ja lisäämme uusimpia malleja lähiakoina.

Sillä välin voit katsoa kolme vinkkiä millä teet epilaattorin käytöstä miellyttävmpää.

Usein kysytyt kysymykset epilaattoreista

Mitä epilointi on?

Epilointi on karvanpoistomenetelmä, jossa kukin karva poistetaan juurineen. Menetelmä on samantyyppinen kuin vahaus, mutta epilointi ei vedä ihoasi. Lisäksi parhaat epilaattorit saavat kiinni pikkuruisista karvoista, joten sinun ei tarvitse kärsiä vahauksen välissä olevista kiusallisista välimalleista.

Sattuuko epilointi?

Epiloidessa vedät montaa karvaa ylöspäin yhtä aikaa juurista, joten riippuen kipukynnyksestäsi, se voi tuntua hieman epämukavalta. Lisäksi joka kerran jälkeen, kipu vähenee asteittain. Suositellaankin, että epilointi tehdään lämpimän veden äärellä mukavuuden maksimoimiseksi.

Kuinka kauan epilointi kestää?

Oikein ja säännöllisesti suoritettuna epilointi tarjoaa pitkäkestoisen karvojenpoiston, jopa neljäksi viikoksi.

Mitkä ovat epiloinnin hyödyt?

Lukuunottamatta itsestäänselvyyttä – eli sileitä jalkoja – on myös paljon muita hyötyjä. Jos olet altis sheivauksesta syntyvälle ihottumalle, niin epilaattori on ystäväsi. Toiseksi, epilointi on paljon kustannustehokkaampaa kuin esimerkiksi vahaus. Toki parhaat epilaattorit maksavat hieman enemmän, mutta ei kestä kauankaan kun se on maksanut itsensä takaisin.
Copyright © 2020. Kodinkoneopas.com