Miten lihashuoltovasaraa käytetään ja mitkä sen hyödyt ovat?

Oletko miettinyt miten lihashuoltovasaraa käytetään ja mitkä sen hyödyt ovat? Tässä artikkelissa käsittelemme miten ja milloin laitetta tulisi käyttää.
miten-lihashuoltovasaraa-käytetään

Mikä lihashuoltovasara on?

Lihashuoltovasara on sähkölaite, jonka avulla voit antaa itsellesi syväkudoshieronnan kotona. Se sopii täydellisesti niille, joilla ei ole aikaa tai rahaa mennä hierontaan, mutta jotka haluavat silti hieronnan tuomat hyödyt.

Miten lihashuoltovasaraa käytetään?

Paras tapa käyttää hierontalaitetta on pitää sitä ihoa vasten, painaa painiketta ja vetää laitetta hitaasti (mutta ei liian hitaasti) kehoa pitkin. Jos esimerkiksi annat itsellesi selkähierontaa, aloita hartioiden läheltä ja vedä laitetta selän yli kohti alapäätä. Vaihda sitten oikealle puolelle ja toista prosessi.

Voit myös kokeilla erityyppisiä hierontatyökaluja: teräväkärkinen kärki on hyödyllinen, jos haluat hieroa erityisen kireitä alueita, kuten hartioita, kun taas pallokärjellä voit hieroa laajempia kehonosia, kuten selkää.

Mitkä ovat lihashuoltovasaran hyödyt?

Ihmiset rakastavat hierontapistooleja, koska ne tuntuvat hyvältä! Jos olet kuten minä, saatat tuntea olosi kipeäksi treenin jälkeen tai lomalla syömäsi roskaruoan jälkeen. Nopea selkähieronta auttaa kehoa rentoutumaan ja lievittämään väsyneiden lihasten kipua

Lihashuoltovasarat lievittävät stressiä ja parantavat verenkiertoa

Lihashuoltovasara auttaa lievittämään lihasten jännitystä, ja se on erityisen hyödyllinen ihmisille, joiden on vaikea rentouttaa kehoaan. Se stimuloi serotoniinin tuotantoa, joka on luonnollinen aine, joka saa sinut voimaan hyvin.

Lihashuoltovasara parantaa myös verenkiertoa. Tämä tarkoittaa, että tunnet itsesi valppaammaksi ja energisemmäksi.

Se vähentää kehoon kertyvää maitohappoa

Lihashuoltovasara lisää verenkiertoa. Maitohappo on energiantuotannon sivutuote, ja kun sitä kertyy elimistöön, lihakset voivat kipeytyä ja jäykistyä. Syväkudoshieronta lihashuoltovasaralla vapauttaa maitohappoa lihaksista, mikä auttaa vähentämään lihasjännitystä.

Hieronta lihashuoltovasaralla parantaa liikkuvuuttasi

Lihashuoltovasaran yksi parhaista hyödyistä on se, että se parantaa joustavuutta. Hierontalaitteet auttavat lisäämään nivelten liikelaajuutta, mikä tarkoittaa, että voit liikkua helpommin ja paremmin koko päivän ajan.

Se tarjoaa nopeaa helpotusta kipeisiin lihaksiin

Jos olet esimerkiksi kävellyt tai juossut pitkään, jalkojen lihakset voivat jännittyä. Jos olet taivutellut paljon töissä koko päivän, lantiossa ja selässä voi tuntua kipua. Tämä on hyvä hetki tarttua lihashuoltovasaraan ja antaa itsellesi nopea hieronta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lihashuoltovasara tekee lihaksillesi?

Lihashuoltovasara auttaa lihaksia rentoutumaan ja lievittää kipeitä lihaksia. Se voi auttaa lievittämään väsyneiden lihasten tai nivelten kipua.

Kuinka kauan lihashuoltovasaraa tulisi käyttää?

Voit käyttää lihashuoltovasaraa esimerkiksi 3-5 minuuttia joka toinen päivä. Pitkäaikainen käyttö voi olla epämiellyttävää ja saada lihakset tuntemaan olonsa huonommaksi eikä paremmaksi.

Missä laitetta ei saa käyttää?

Älä käytä lihashuoltovasaraa kasvoihin, korviin tai muille herkille alueille.

Voiko lihashuoltovasaralla satuttaa itseään?

Kunhan käytät sitä oikein, lihashuoltovasaran käyttö ei ole vaarallista.

Yhteenveto

Lihashuoltovasarat ovat helppokäyttöisiä, ja ne voivat todella hyödyttää terveyttäsi. Esimerkiksi: hierontalaite kannattaa pitää vakaasti paikallaan, kun käytät sitä itseesi painamalla liipaisinta peukalolla tai yhdellä sormella samalla kun pidät sitä toisella kädellä. Näin voit pitää laitetta vakaana ja painaa tasaisesti, jotta et satuta itseäsi hieronnan aikana.

Copyright © 2020. Kodinkoneopas.com