Paras lihashuoltovasara 2021 | Kokemuksia ja vertailu: Parhaat lihashuoltovasarat

Mikä on tämän hetken paras lihashuoltovasara ja pystyykö se korvaamaan perinteisen hierojan? Me selvitimme.

paras lihashuoltovasara

Olet tehnyt kovasti töitä koko päivän ja nyt lihaksesi ovat kipeät. On aika lievittää kipua, mutta et halua ottaa lääkkeitä tai käydä hierojalla.

Lihashuoltovasara on hämmästyttävä laite, joka auttaa sinua rentoutumaan muutamassa minuutissa. Niitä on helppo käyttää, ja ne tarjoavat kätevän tavan päästä eroon lihaskivuista liikunnan tai pitkän työpäivän jälkeen ilman, että käytät rahaa kalliisiin ammattilaisten hoitoihin.

Olemme vertailleet kymmeniä eri merkkisiä lihashuoltovasaroita, mutta voimme varmuudella suositella kahta markkinoiden parhaiden joukossa tällä hetkellä - Hyperice HyperVolt ja React Massage Gun. Molemmilla on erinomaiset arvosanat asiakkailta, jotka ovat käyttäneet niitä laajasti, joten kumman tahansa valitsetkin, se on varmasti loistava!

Lihashuoltovasara on hyvä keino toteuttaa syvähierontaa kotioloissa

Lihashuoltovasaran käyttö on helppo keino toteuttaa rentouttava syvähieronta kotioloissa, ilman ammattimaisen hierojan apua. Se on erinomainen valinta kiireisille ja urheilullisille ihmisille, sillä laitetta voi käyttää missä tahansa ja milloin tahansa.

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen lihaksesi tuntuvat rennommilta, ja useat käyttäjät vannovat omien lihashuoltovasaroidensa tuovan arkeen lisää rentoja hetkiä. Lihashuoltovasarat voivat toimia ladattavilla akuilla tai johdollisella sähkövirralla. Jos käytät laitetta pääsääntöisesti kotona, voit harkita johdollista mallia – sinun ei silloin tarvitse huolehtia akun kestävyydestä tai latauksesta.

Jos matkustat usein, ja haluat pitää laitetta mukanasi, akullinen malli voi olla sopiva sinulle. Nykyisin markkinoilla olevat lihashuoltovasarat ovat suhteellisen halpoja, joten sinulle sopivan laitten löytäminen ei tee isoa lommoa kukkaroon.

Kyseessä on uusi hittituote, sillä lihashuoltovasarat voivat tarjota kipeästi kaivattua apua monille niska- ja hartiaseudun kivuista kärsiville. Lihashuoltovasarat on tehty helpottamaan lihassärkyä ja jomotusta, ja ne käyttävät hyödykseen paineaaltoja, jotka etenevät kudoksessa ja stimuloivat lihasten hermopäätteitä.

Jos olet kiinnostunut omasta vasarastasi ja halua tietää mikä on paras lihashuoltovasara, mutta et ole vielä uskaltautunut hankkimaan omaasi, tämä opas on tarkoitettu juuri sinulle!
Käymme läpi kysymyksiä, joita kannattaa harkita lihashuoltovasaraa hankkiessa, jotta löydät juuri omalle budjetillesi sopivan vaihtoehdon.

Miten lihashuoltovasarat toimivat?

Lihashuoltovasarat toimivat paineaalloilla, jotka pääsevät syvemmälle lihakseen kuin perinteinen hieronta. Useissa malleissa aaltojen voimakkuutta voi säätää, joten voit itse valita haluamasi voimakkuuden.

Laite saa aikaan solujen mikrohierontaa tavallista syvemmällä, ja sitä kautta vapauttaa mahdollisesti välittäjäaineita ja kipua ja jännitystä helpottavia hormoneja. Vasara tuottaa ilman avulla nopeita sykäyksiä, jotka tunkeutuvat syvälle kudoksiin.

Jos kärsit usein jomotuksesta tai lihassärystä treenien tai muun liikunnan jälkeen, lihashuoltovasara on parasta mitä voit rahalla ostaa itsellesi.

Mikä on paras lihashuoltovasara?

Paras lihashuoltovasara on Hyperice HyperVolt. Hyperice Hypervolt-lihashuoltovasarassa on kolme eri värinätasoa, kolmen tunnin käyttöaika, kuusi erilaista hierontapäätä, sekä kolme eri värinätasoa. Voit käyttää lihashuoltovasaraa kivunhallinnassa, sekä yleisesti rentouttaaksesi oloasi. Ne sopivat täydellisesti molempiin käyttötarkoituksiin.

Parhaat lihashuoltovasarat 2021

hyperice-hypervolt-lihashuoltovasara

Pitkällä akunkestolla varusteltu laadukas lihashuoltovasara.

1. Paras lihashuoltovasara: Hyperice HyperVolt

Näytä halvin hinta »

Markkinoiden paras lihashuoltovasara tällä hetkellä on Hyperice Hypervolt.

Hyperice Hypervolt sopii täydellisesti urheilijoille, urheilun harrastajille ja kaikille, jotka tarvitsevat aikalisää pelin puolelta.

Laitteessa on patentoitu Quiet Glide™ -tekniikka, jonka avulla se on on helppo kohdistaa kehosi vaikeasti tavoitettaviin kohtiin herättämättä koko taloa!

Pakkaus sisältää viisi erilaista hierontapäätä kaikille vartalosi lihaksille, joten sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi siitä, että jokin alue jää kipeäksi.

Säädettävät nopeudet antavat sinulle vaihtoehtoja, joten voit mukauttaa jokaisen hieronnan juuri sellaiseksi kuin haluat. Hyperice Hypervolt mahtuu mukavasti laukkuun tai taskuun, ja koska se on kevyt ja kestävä, sitä ei ole ongelma ottaa mukaan minne tahansa menetkin.

gymstick-cairO-pro-lihashuoltovasara

Vertailun toiselle sijalle ylsi Gymstickin lihashuoltovasara.

2. Gymstick CairO Pro Massage Gun

Näytä halvin hinta »

Gymstick CairO Pro -lihashuoltovasara on kehitetty tarjoamaan aktiivista omatoimista hierontaa, joka parantaa lihashuoltoa. Se edistää lihasten joustavuutta, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Laitteen innovatiivinen muotoilu on mukava ja helppo käyttää kaikkialla, missä tarvitset sitä hieromaan lihaksia luotettavasti ennen tai jälkeen rankan treenin.

react-lihashuoltovasara

TOP 3 sijalle pääsi Reactin edullinen lihashuoltovasara.

3. React Massage Gun

Näytä halvin hinta »

React lihashuoltovasara on kehitetty urheilijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat hierontaa kovan työn jälkeen.

Laite antaa sinulle helpon tavan saada helpotusta kehosi lihassärkyihin, arkuuteen, jännetuppitulehdukseen tai triggerpisteisiin. Käytä sitä osana toipumishoitoa lievittääksesi nykypäivän urheilutoimintaan liittyvää kipua.

Reactin lihashuoltovasarassa on kuusi eri tasoa, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi riippumatta siitä, minkälaisen urheilulajin aikana kipua esiintyy.

React lihashuoltovasara kokemuksia

React lihashuoltovasara ei ole vain toimiva, vaan sillä on myös edullinen hinta-/laatusuhde. Ostaisin tämän laitteen uudestaan, jos yritys ei olisi nostanut hintojaan.

Akun kesto on lyhyt, mutta sen voi kompensoida käyttämällä pitkää virtajohtoa pistorasiassa.Jotkut valitukset voivat tulla ihmisiltä, jotka eivät ymmärrä, miten tällaisia laitteita käytetään.

Miten valita hyvä lihashuoltovasara ja mihin sitä voi käyttää?

lihashuoltovasara kokemuksia

Lihashuoltovasaraa voi käyttää terapeuttisiin tarkoituksiin esimerkiksi kivunhallinnassa, mutta ne tarjoavat myös rentoutusta ja mukavuutta kaikenlaisille ihmisille. Monet käyttäjät kokevat lihashuoltovasarat tavallista hierontaa mukavammaksi, sillä paineaallot tuntuvat hyvältä syvällä lihaksissa.

On kuitenkin tärkeää valita itselleen sopiva vasara, ettet joudu maksamaan ylimääräistä toiminnoista, joita et oikeasti tarvitse! On tärkeää tehdä taustatutkimusta ennen varsinaista ostopäätöstä. Seuraavaksi käymme läpi ostopäätöstä helpottavia kysymyksiä.

Voimakkuus ja nopeus

Lihashuoltovasaran voimakkuudella tarkoitetaan kahta asiaa: Kuinka nopeasti vasara lähettää paineaaltoja, sekä kuinka nopeasti vasaran pää liikkuu. Useimmissa malleissa on säätimiä, joilla voidaan säätää sekä nopeutta että voimakkuutta

Aloittelijoiden kannattaa totutella laitteiden käyttöön alhaisilla asetuksilla, jotta lihakset tottuvat vasaran käyttöön. Uusi käyttäjä voi tuntea epämukavuutta tai outoja tuntemuksia ensimmäisten käyttökertojen aikana, jolloin laitetta kuuluu käyttää ainoastaan lyhyen aikaa, hiljaisilla asetuksilla.

Jos olet käynyt usein hierojalla, tai olet tottunut ranskaisiin hierontamenetelmiin, korkeammat asetukset voivat sopia sinulle.

Mukaan matkalle?

Jos matkustat paljon, suosittelemme pientä matkakokoista mallia, joka toimii ladattavalla akulla. Pienestä lihashuoltovasarasta on hyötyä esimerkiksi pitkän lentokone- tai junamatkan jälkeen, jos selkäsi kärsii pitkistä istuma-ajoista.

Malleja on saatavilla useissa eri kokoluokissa, joten usein matkustavat voivat valita itselleen sopivimman koon. Pienet mallit eivät ehkä pääse samoihin voimakkuuksiin isoimpien kanssa, mutta tuovat tarvittua helpotusta matkustamisen aiheuttamiin lihassärkyihin.

Mahdollisen akun kesto

Suurin osa markkinoille saapuvista uusista malleista toimivat ladattavilla lithium-akuilla, mutta sähkövirtaan kytkettäviä johdollisia malleja on saatavilla. Akut kestävät keskimäärin 1–2 tuntia yhdellä latauksella, mutta moni kalliimpi malli voi toimia jopa tuplasti kauemmin.
Muista myös tarkistaa, että akullisen laitteen mukana tulee sopiva latausjohto, niin säästys ikäviltä lisäostoksilta.

Lihashuoltovasaran käytön tuomat mahdolliset hyödyt

Muista varmistaa lääkäriltäsi, että lihashuoltovasara sopii juuri sinulle!

Urheilusuoritus, loukkaantumisen ehkäisy ja palautuminen

Syvähieronta auttaa lihaksia rentoutumaan, ja helpottaa lihasten supistumista, mikä voi parantaa urheilusuoritusta. Lihashuoltovasarat ovat runsaassa määrin ammattiurheilijoiden ja harrastajien käytössä.

Kuten tavallinen urheiluhieronta, laitteen käyttö voi ehkäistä loukkaantumisia ja revähdyksiä.
Syvähieronta voi vaikuttaa positiivisesti syvällä lihaksessa tapahtuvaan verenkiertoon, lisäten näin lihasten hermotoimintaa.

Nopeampi palautuminen ja kivunlievitys

Jos kärsit voimakkaista kivuista, muista kysyä lääkäriltäsi, sopiiko laite sinulle!
Lihashuoltovasaran käyttämät paineaallot voivat ulottua sellaisiin lihaksiin, jotka ovat tavallisen hieronnan ulottumattomissa, tuoden helpotusta lihassärkyihin.

Koska laite voi lisätä lihasten verenkiertoa, se voi helpottaa treenin jälkeistä lihasarkuutta ja jomotusta.

Lihashuoltovasaralla yletyt paremmin myös selkälihaksiin

Lihashuoltovasara ylettää myös sellaisiin paikkoihin, joihin et ylety koskettamaan ainoastaan käsilläsi. Lisäksi laitteesta voi olla paljon hyötyä niille, joilla on liikkuvuuden rajoitteita.

Copyright © 2020. Kodinkoneopas.com